Προσοχή! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να καταστήσει την περιήγηση όσο το δυνατόν πιο λειτουργική και για να συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της (περισσότερες πληροφορίες). Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τα cookies μας.
OK

Τρόποι πληρωμής

1. Αντικαταβολή, θα πληρώσετε τον courier κατά την παραλαβή της παραγγελιάς σας (κόστος 4 ευρώ & εως 499,99€).

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Eurobank
IBAN: GR8402600910000720200667852

Πειραιώς
IBAN: GR9401720440005044070445641

Τα τραπεζικά έξοδα που πιθανών προκύψουν από τη μεταφορά των χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη.

3. Μετρητά με παραλαβή από το κατάστημα μας.

4. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Με την επιλογή σας για πληρωμή με πιστωτική κάρτα θα μεταφερθείτε στην ασφαλή σελίδα συναλλαγών της Τράπεζας Eurobank όπου και θα εκτελέσετε την πληρωμή σας.
Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν κοινοποιούνται και δεν αποθηκεύονται στο foxbox.gr.
Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα μεταφερθείτε ξανά στην ιστοσελίδα μας, όπου θα ενημερωθείτε για την συνέχεια της παραγγελίας σας.
Την πρώτη φορά που θα εκτελέσετε συναλλαγή με πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας μας, θα σας ζητηθεί αντίγραφο της ταυτότητας του ιδιοκτήτη της κάρτας καθώς και αντίγραφο της πιστωτικής σας κάρτας με σβησμένα τα τελευταία 4 ψηφία. Η διαδικασία αυτή έχει αποκλειστικό σκοπό την προστασία των πελατών μας και την ασφάλεια των συναλλασόμενων με την εταιρεία μας.
Η αποστολή της παραγγελίας σας θα εκτελεστεί αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία έγκρισης της πληρωμής από τον εκδότη της κάρτας σας. Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει εως και 4 εργάσιμες ημέρες.
Η παραλαβή της παραγγελίας θα γίνεται μόνο από τον ιδιοκτήτη της πιστωτικής κάρτας.