Κερδίζετε 27%

Xiaomi Mi Air Purifier 2 white

146.18
Αρχική τιμή: 200.00   Κερδίζετε: €53.82 (27%)
18.021(WHITE)
Διαθέσιμο
+
Blank page

Το Mi Air Purifier 2 είναι απλό, κομψό και διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά ισχυρό ώστε να απαιτεί μόλις 10 λεπτά για να κυκλοφορήσει τον καθαρό αέρα σε ένα δωμάτιο 21 τ.μ. Χρειάζεται μόλις 4 λεπτά για να κυκλοφορήσει τον αέρα στο παιδικό δωμάτιο!

Mi Air Purifier 2
Ο έξυπνος τρόπος αναπνοής
Έλεγχος AQI σε πραγματικό χρόνο
Mi Home app, έξυπνος απομακρυσμένος έλεγχος
37 τ.μ. (400 sq. ft) κάλυψη, φίλτρο τριπλής επίστρωσης 360°

Γιατί κάθε ανάσα πρέπει να είναι καθαρή
Καθαρίζει το δωμάτιο σε 10 λεπτά
Γνωρίζουμε τις θετικές επιπτώσεις της υγιεινής διατροφής για το σώμα, αλλά το ίδιο ισχύει και για τον αέρα που αναπνέουμε. Το Mi Air Purifier 2 είναι απλό, κομψό και διαθέτει νέο συμπαγή σχεδιασμό που είναι 40% μικρότερος σε όγκο από το πρώτο Mi Air Purifier. Παρ' όλα αυτά προσφέρει υψηλό 310m3/h Clean Air Delivery Rate (CADR) και απαιτεί μόλις 10 λεπτά για να κυκλοφορήσει τον καθαρό αέρα σε ένα δωμάτιο 21 τ.μ. Μήπως ήρθε η στιγμή να προσφέρετε στα πνευμόνια σας αυτό που έχουν ανάγκη;

Όπου φυσάει ο αέρας!
Υψηλή πίεση αέρα, μεγαλύτερη κυκλοφορία
Στείλτε ισχυρές ριπές αέρα, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του δωματίου σας. Εμπνευσμένο από τους κινητήρες αεροσκαφών, το σύστημα αεροδυναμικής πίεσης. που αποτελεί δημιουργία της δικής μας R&D ομάδας, ρουφάει προς τα μέσα τον αέρα από τη βάση και τον αποβάλλει προς τα πάνω με δύναμη. Τα Smart Controls του τηλεφώνου σας επιτρέπουν την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση απομακρυσμένα, ακόμα και όταν είστε εκτός σπιτιού. Έτσι, θα είστε σίγουροι πως όταν επιστρέψετε στο σπίτι, ο αέρας θα είναι πάντα καθαρός.

Καλύπτει όλες τις γωνίες
Φίλτρο τριπλής επίστρωσης 360°
Το κυλινδρικό φίλτρο 360° απορροφά τον αέρα ακόμα πιο αποτελεσματικά από όλες τις διευθύνσεις, σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς καθαριστές αέρα. Ο σχεδιασμός τριπλής επίστρωσης απομακρύνει σωματίδια μεγαλύτερα από τα 0,3μm, χάρη στο υψηλής πυκνότητας φίλτρο από τον Ιάπωνα κατασκευαστή Toray, ενώ το φίλτρο ενεργού άνθρακα καρύδας απομακρύνει τη φορμαλδεΰδη, τις κακές οσμές και άλλες επιβλαβείς ουσίες. Η αντικατάσταση του φίλτρου είναι απλή και θα ειδοποιηθείτε αυτόματα μέσω του app, όποτε αυτό απαιτηθεί.

Απόλυτος έλεγχος
Ελέγξτε την ποιότητα του αέρα με μια ματιά
Χρησιμοποιήστε το κινητό σας ως χειριστήριο για την ενεργοποίηση, την απενεργοποίηση και την εναλλαγή λειτουργιών. Το Mi Home app επίσης σας επιτρέπει να ελέγχετε την ποιότητα της οικιακής ατμόσφαιρας από το κινητό σας οποιαδήποτε στιγμή. Δημιουργήστε χρονοδιαγράμματα για την ενεργοποίηση, απενεργοποίηση, εναλλαγή σε λειτουργία Night και πολλά περισσότερα.

Ισχυρό και ταυτόχρονα αθόρυβο
Εξαιρετικά αθόρυβο και ενεργειακά αποδοτικό
Κοιμηθείτε βαθιά, με το εντελώς αθόρυβο Mi Air Purifier 2. Η εξελιγμένη αεροδυναμική εγγυάται τη μείωση της αντίστασης του θορύβου και του αέρα, ώστε να απολαμβάνετε την ηρεμία και την ησυχία της νύχτας. Ο προσαρμοσμένος ιαπωνικός κινητήρας από τη Nidec είναι εξαιρετικά αποδοτικός, καταναλώνοντας 58% λιγότερη ενέργεια από το Mi Air Purifier, καταναλώνοντας μόλις 4,8W σε κανονική λειτουργία – σαφώς αποδοτικότερος ακόμα και από τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας

Εγγύηση 1 έτος απο το καταστημα μας.