Κερδίζετε 89%

Final Fantasy NT Dissidia PS4

5.48
Αρχική τιμή: 49.80   Κερδίζετε: €44.32 (89%)
50.035
Διαθέσιμο
+
Blank pageΣυνδυάζοντας το απαράμιλλο gameplay, τους χαρακτήρες Final Fantasy και τους κόσμους που κόβουν την ανάσα από τα τελευταία 30 χρόνια του franchise, το Dissidia Final Fantasy NT καλωσορίζει όλους τους παίκτες στην online αρένα μάχης με ένα εντελώς νέο στιλ ανταγωνιστικού παιχνιδιού.
Επίλεξε από πάνω από 20 θρυλικούς χαρακτήρες και μάχη σε αρένα 3vs3. Κάλεσε τους γνωστούς Ifrit, Shiva και Odin για να κυριαρχήσεις στην αντίπαλη πλευρά ή να ανατρέψεις την πορεία της μάχης σε κάθε αγώνα.
Συγκρότησε την ομάδα σου για μάχη χρησιμοποιώντας όλο το χάρτη. Τόσο τα στρατηγικά όσο και τα τακτικά σχέδια, μπορούν να είναι αποτελεσματικά. Ο τρόπος που παίζεις ως ομάδα είναι το μεγαλύτερο κλειδί για τη νίκη.
Πάνω από είκοσι χαραχτήρες θρύλοι. Πάνω από δέκα εικονικές αρένες μάχης. Το θρυλικό κάλεσμα. Αυτός είναι ο απόλυτος φόρος τιμής στα 30 χρόνια του final fantasy.
Είτε θέλεις να παίξεις μόνος σου είτε με άλλους, υπάρχει ένας τρόπος για κάθε περίσταση. Ανταγωνιστικές αντιστοιχίσεις σε απευθείας σύνδεση, λειτουργία λόμπι για τους φίλους μόνο, αλλά και λειτουργία χωρίς σύνδεση.
Μετά από κάθε μάχη, λαμβάνεις πόντους εμπειρίας και gil. Με αυτά, μπορείς να αποκτήσεις νέες δεξιότητες και να προσαρμόσεις ελεύθερα το χαρακτήρα σου.
Το σύστημα αγριότητας μάχης επιτρέπει μια πολύ βαθύτερη και πιο μεθοδική προσέγγιση στο είδος του αγώνα, χωρίζοντας την τύχη από την ικανότητα.