Προσοχή! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να καταστήσει την περιήγηση όσο το δυνατόν πιο λειτουργική και για να συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της (περισσότερες πληροφορίες). Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τα cookies μας.
OK
Κερδίζετε 9%

Roborock S6 Pure White

407.88
Αρχική τιμή: 449.99   Κερδίζετε: €42.11 (9%)
18.147(white)
Διαθέσιμο
+
Blank page

Η βρωμιά και η σκόνη μπορούν εξαφανιστούν με τη σειρά Roborock S6. Η S6 Pure μπορεί να χαρτογραφήσει με ακρίβεια το σπίτι και στη συνέχεια να καθαρίσει ένα δωμάτιο, πολλά δωμάτια ή ολόκληρο το σπίτι σας με μερικά κλικ στο τηλέφωνό.

Πηγαίνει όπου θέλετε
Η Roborock S6 Pure σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε τον καθαρισμό ενός δωματίου, πολλών δωματίων ή ακόμα και ολόκληρων ορόφων. Μπορούν να οριστούν συγκεκριμένες ακολουθίες καθαρισμού ή ακόμη και προσαρμοσμένα επίπεδα αναρρόφησης για κάθε δωμάτιο. Η καθαριότητα δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη και έξυπνη.

Το πιο έξυπνο είναι πιο γρήγορο
Η Roborock S6 Pure γνωρίζει πάντα πού να πάει. Χρησιμοποιώντας ισχυρούς επεξεργαστές τετραπλού πυρήνα 32 bit, του ίδιου είδους που βρίσκονται σε smartphone, υπολογίζει την πιο αποτελεσματική διαδρομή για τον καθαρισμό κάθε δωματίου.

Αίσθηση, αποφυγή και πολλά άλλα
Η τεράστια συστοιχία αισθητήρων Sensient με επιταχυνσιόμετρο, χιλιομετρητή, αισθητήρα υπερύθρων γκρεμών, πυξίδα και πολλά άλλα δίνουν στη Roborock S6 Pure αίσθηση 360 °. Ξέρει πού βρίσκεται, μπορεί να αποφύγει τις σκάλες, να βρει τη διέξοδο από διάφορα σημεία και να διατηρήσει ασφαλή τα αντικείμενα στο χώρο.

Δικό σας σπίτι, δικές σας οδηγίες
Εάν προτιμάτε να καθαρίζετε τα υπνοδωμάτια σας το πρωί ή το μπάνιο σας να καθαρίζεται στο τέλος ενός κύκλου, έχετε αυτή την επιλογή. Η εξατομικευμένη ακολουθία δωματίων σημαίνει ότι μπορείτε να προγραμματίσετε τη σκούπα ώστε να εκτελεί τον καθαρισμό με την ακριβή σειρά που θέλετε να καθαρίζονται τα δωμάτιά σας.

Συναρπαστική αναρρόφηση
Η ισχυρή αναρρόφηση HyperForce τραβά τη βρωμιά και τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων από τα ξύλινα πατώματα τόσο εύκολα όσο από τα χαλιά. Δημιουργήθηκε από έναν ανεμιστήρα που περιστρέφεται στις 15000rpm και διοχετεύεται μέσω προηγμένων συστημάτων ροής αέρα, η αναρρόφηση της σειράς S6 pure είναι σταθερή.

Μειωμένος θόρυβος
Καθαρίστε όποτε θέλετε. Η προηγμένη σχεδίαση ήχου σημαίνει ότι το S6 δεν είναι μόνο 50% πιο αθόρυβο από το S5 αλλά ακούγεται καλύτερα επίσης. Μετατρέποντας τον σκληρό θόρυβο σκουπίσματος σε πιο ήπιο ήχο που δεν ενοχλεί, ακόμη και κατά τον καθαρισμό αργά τη νύχτα.

Όχι μόνο σκούπισμα
Απλώς ενεργοποιήστε τη δεξαμενή νερού, ρυθμίστε την ποσότητα του νερού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και το ρομπότ μετατρέπεται σε σφουγγαρίστρα για πιο βαθύ καθαρισμό. Δώστε στο δάπεδο σας μια πιο φωτεινή λάμψη με το εξαιρετικά μεγάλο δοχείο νερού 180 ml του S6 Pure. Έχει τη δυνατότητα να σφουγγαρίσει έως 150τ.μ.

Κατασκευαστής Roborock (Σκούπες Ρομπότ)

Χαρακτηριστικά
Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα Κάδου    460 ml
Διάρκεια Φόρτισης    300 min
Διάρκεια Μπαταρίας (Αυτονομία)    150 min
Θόρυβος    60 dB
Απορρόφηση    -

Δυνατότητες & Λειτουργίες
Πλοήγηση    με Αισθητήρες & Χαρτογράφηση
Σφουγγάρισμα    Ναι
Αυτόματη Φόρτιση    Ναι
Smart    Ναι

Διαστάσεις
Ύψος    9,6 cm
Πλάτος    35 cm
Βάθος    35 cm

Smart Ιδιότητες
Συνδεσιμότητα    -
Smart Οικοσύστημα    -