ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


ΟΡΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ONLINE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ foxbox.gr

Γενικοί Όροι

Η ιστοσελίδα www.foxbox.gr αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής πώλησης συσκευών κινητής τηλεφωνίας, αξεσουάρ,ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών και ηλεκτρονικών μηχανημάτων ήχου και εικόνας.

Προσωπικά Δεδομένα

Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα foxbox.gr, είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία χρησιμεύουν κυρίως για λόγους ασφαλείας.

Τα στοιχεία που απαιτείται να γνωστοποιηθούν είναι τα εξής:

 • Ονοματεπώνυμο
 • Διεύθυνση
 • Αριθμός τηλεφώνου
 • Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου

Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα foxbox.gr σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.

Ασφάλεια

Τα προϊόντα που διατίθενται από το ηλεκτρονικό κατάστημα foxbox.gr, έχουν όλα ευρωπαϊκές προδιαγραφές, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετήσουν πελάτες από όλα τα μέρη της Ευρώπης.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των διατιθέμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορεί κανείς να τα βρει ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται μέσα στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος και επιλέγοντας αργότερα το όνομα του συγκεκριμένου προϊόντος που τον/την ενδιαφέρει.

Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικώς ή μερικώς) θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μέσω e-mail στο: [email protected]

Η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας, δίνεται μέχρι τη χρονική στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε ακύρωση μετά το πέρας της χρονικής αυτής περιόδου, είναι αδύνατη.

Τρόποι πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα foxbox.gr, προσφέρει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 • Μέσω Αντικαταβολής

Τρόπος-Χρόνος-Κόστος αποστολής

Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 24 ωρών από την στιγμή που υπάρχει σε διαθεσιμότητα στην εταιρεία, για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας (από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας), ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές αυξάνεται σε 48 ώρες.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα foxbox.gr χρησιμοποιεί υπηρεσίες ταχυμεταφορών (courier) για την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς και συμπεριλαμβάνονται στην παραγγελίας σας.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς τιμοκαταλόγους του ηλεκτρονικού καταστήματος foxbox.gr, συμπεριλαμβάνεται και ο σχετικός Φ.Π.Α.(24%).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα foxbox.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος αναπροσαρμογής των τιμών των προϊόντων που διαθέτει στις αποθήκες του.

Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε εφόσον αυτά δεν έχουν χρησημοποιηθεί. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε το άμεσο κόστος επιστροφής.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλ. χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί, λειτουργήσει ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, θα ήταν χρήσιμο να ελέγχετε την κατάσταση των διατιθέμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προσεκτικά κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα foxbox.gr δε δέχεται επιστροφές προϊόντων που έχουν ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί.

Διάφορα

 1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, έλλειψη στοκ κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 2. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το ηλεκτρονικό κατάστημα foxbox.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.
 3. Πιστωτική Κάρτα: Το κατάστημα δέχεται αγορές με πιστωτική κάρτα εκτός των Diners & American Express (Υποστηρίζεται μόνο η εφάπαξ εξόφληση της αξίας της παραγγελίας σας).
 4. Εγγύηση προϊόντων

  Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από εγγύηση με την απόδειξη αγοράς η το τιμολόγιο τους από τα επίσημα service της κάθε αντιπροσωπείας.
  Επιπλέον το κατάστημα μας προσφέρει επιπρόσθετη εγγύηση 7 ημερών από την αγορά του προϊόντος σε όλες τις περιπτώσεις DOA/DAP. (Η περίπτωση DOA (Dead on Arrival) αναφέρεται στην περίπτωση που η συσκευή ποτέ δεν τέθηκε σε λειτουργία λόγω εργοστασιακού ελαττώματος , η περίπτωση DAP (Dead After Purchase) αναφέρεται στην περίπτωση που η συσκευή σταμάτησε να λειτουργεί λόγω κάποιου προβλήματος που παρουσίασε μόνη της, εντός των 7 ημερολογιακών ημερών.)

  Στην περίπτωση που το προϊόν εγγυείται στις δυο παραπάνω κατηγορίες επιπρόσθετης εγγύησης από το κατάστημα μας θα πρέπει να επιστραφεί μετά από τηλεφωνική επικοινωνία σε εμάς στην αρχική του συσκευασία με όλα τα παρελκόμενα και όπως ακριβώς είχε παραληφθεί από εσάς. Μετά από έλεγχο που θα διενεργηθεί από το τεχνικό τμήμα η την εκάστοτε αντιπροσωπεία εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο το προϊόν θα προχωρήσει στην άμεση αντικατάσταση του.

  Η εγγύηση καλύπτει μονό κατασκευαστικά λάθη στη συσκευή. Οποιαδήποτε άλλη βλάβη (πτώση, υγρασία, κακή μεταχείριση, παρέμβαση στα εσωτερικά τμήματα από μη εξουσιοδοτημένα άτομα κτλ) αυτόματος θέτει το προϊόν εκτός εγγύησης και θα υπάρχει χρέωση για την επισκευή του καθώς και για τον έλεγχο.

  Η εγγύηση για τα προϊόντα της Nokia, Samsung, Sony, lg, Htc, Motorola, blackberry είναι 2 χρόνια και 12 μήνες για τα προϊόντα της Apple.

  Στις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει αντιπροσωπία ή επίσημο service στην Ελλάδα (πχ. Xiaomi) η εγγύηση είναι 24 μήνες και καλύπτεται ανά περίπτωση με την αποστολή τους στο εξωτερικό είτε στον προμηθευτή είτε σε αντιπροσωπία άλλου κράτους της ΕΕ είτε στην Ελλάδα εφόσον είναι δυνατό (εξαρτάται από το πρόβλημα που παρουσιάζει η συσκευή και απο πού έχει αγοραστεί)

  Την πρώτη φορά που θα εκτελέσετε συναλλαγή με πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας μας, θα σας ζητηθεί αντίγραφο της ταυτότητας του ιδιοκτήτη της κάρτας καθώς και αντίγραφο της πιστωτικής σας κάρτας με σβησμένα τα τελευταία 4 ψηφία. Η διαδικασία αυτή έχει αποκλειστικό σκοπό την προστασία των πελατών μας και την ασφάλεια των συναλλασόμενων με την εταιρεία μας.
 5. Οδηγιες και οροι για την παραγγελια με τιμολογιο βασει ΠΟΛ. 1150.

  Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την παραγγελία με τιμολόγιο, με βάση τηνΠΟΛ 1150 είναι τα εξής:

  1. Η παραγγελία σας γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά,και κάνετε checkout σαν επισκέπτης από το website μας.
  2. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε email με τις πληροφορίες της παραγγελίας, και με τα στοιχεία τα οποία καταχωρήσατε.
  3. Θα πρέπει να αποσταλλούν τα εξής έγγραφα, ηλεκτρονικά, σαν απάντηση στο email της παραγγελίας σας:
   1. Τα στοιχεία μητρώου επιχείρησης απευθείας από το taxis.net σε αρχείο .pdf με αναγραφόμενη ημερομηνία ίδια με την ημερομηνία της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε άλλη μορφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή.
   2. Η αστυνομική ταυτότητα του νόμιμου εκπροσώπου της επιχείρησης
   3. ΦΕΚ και καταστατικό της εν λόγω επιχείρησης
   4. Σε περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα, από άτομο διαφορετικό του νόμιμου εκπροσώπου της επιχείρησης, είναι απαραίτητη η αποστολή εξουσιοδότησης με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα.
  4. Έπειτα από τη διεξαγωγή σχετικού ελέγχου από την εταιρεία μας, διάρκειας από 4 έως 9 εργάσιμες ημέρες λόγω φόρτου εργασίας, για τη διασταύρωση των στοιχείων που έχουν σταλλεί, ως προς την ορθότητά τους, ενημερώνεστε για το τελικό πόσο που πρέπει να καταβληθεί στην τράπεζα. Σε καμία περίπτωση να μην πραγματοποιηθεί καμία κατάθεση, πριν από την ενημέρωση του λογιστηρίου μας.

  5. Η μεταφορά από εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό είναι ο μοναδικός τρόπος αποπληρωμής των τιμολογίων βάσει ΠΟΛ 1150, Άρθρο 39Α.

  6. Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς, μας αποστέλλετε με email το ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ, στο οποίο αναγράφεται καθαρά ο λογαριασμός σας, καθώς επίσης και ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ του λογαριασμού σας.

   Με την τήρηση όλων των σημείων, η εταιρεία μας προχωράει στην επεξεργασία και την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

   Το foxbox.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία εφόσον δεν πληρούνται, εν μέρει ή και συνολικά, τα παραπάνω.

   Κανενός άλλου είδους συναλλαγή ή παραλαβή δεν καθίσταται αποδεκτή.

WHOLESALERS MON. ΕΠΕ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Γ.ΜΠΑΚΟΥ 10 - 11524 ΑΘΗΝΑ

ΔΟΥ: ΨΥΧΙΚΟΥ

ΑΦΜ: 800528564

ΓΕΜΗ: 127629101000

ΤΗΛ: 2106911776